Egyszerű, híg levesek: húsleves, csontleves májgaluskával, húsgombóccal, csirke és pulykaleves
Összetett híg levesek: csirkegulyás leves, hamisgulyás leves, zöldséges halleves, levesbetét nélkül vagy gluténmentes liszttel készítetett levesbetéttel.
Sűrített levesek: vegyes zöldségleves, zöldbab-, zöldborsó-, karalábé-, karfiol-, paradicsom-, köménymag-, sóska-, rizs-, burgonya- és tejszínes kukoricakrémleves
Gyümölcslevesek: alma-, szilva-, körte-, meggy-, őszibarack-, cseresznye-, egres-, ribiszke és vegyes gyümölcsleves
Levesbetétek: gluténmentes száraztészták: cérnametélt, kiskocka, nagykocka, vékonymetélt, tarhonya (Gabonatermesztési Kutató Közhasznú Társaság termékei), kagyló, orsó, rövidcső (Barbara termékek), tojás, kukoricagaluska, kukoricahúsgombóc, Loprofin vermicelli
|