Hozzávalók:
- 1 mérőpohár langyos víz
- 1 evőkanál olvasztott margarin
- 2 evőkanál cukor
- 1 teáskanál só
- 3 mérőpohár gluténmentes kenyérliszt
- 2 teáskanál szárított élesztő
A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében tesszük a gépbe. Dagasztó programon megkelesztjük. A tésztát kb. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük sűrített paradicsommal, ízlés szerint gombával, kukoricát, cukorborsót, ananászt, szeletelt paradicsomot, hagymát, olajbogyót teszünk rá.
Előmelegített sütőben megsütjük, a sütés végén reszelt sajtot olvasztunk rá.
Tejcukor érzékenyek a sajt helyett tofut használjanak! A tofu szójából készült, sajtot illetve túrót helyettesíthetünk vele.
|