Hozzávalók:
- Az alaphoz:
- 4 tojás
- 4 evőkanál cukor
- 3 evőkanál gluténmentes liszt
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- A krémhez:
- 3 dl tej, vagy rizs tej
- vanília rúd
- 2 evőkanál cukor
- 3 evőkanál gluténmentes liszt
A 4 tojásból a piskóta tekercsnél leírt módon piskóta tésztát készítünk, amit gyümölcstorta formában kisütünk.
A krémhez 3 dl tejet 1 vanília rúddal 2 evőkanál cukorral felforralunk. Tejcukor érzékenyek rizstejet, vagy szójatejet használjanak! 3 evőkanál gluténmentes lisztet tejjel simára keverünk és a forró vaníliás tejbe öntjük, sűrű krémmé főzzük.
Ezzel a krémmel megkenjük a piskótát és ízlés szerint gyümölcsökkel befedjük.
|